11 oktober 2009

Europas pajas nr1


Silvio Berlusconi, vilken pajas. Med citat som " Jag är utan tvekan den mest förföljda människan i hela världshistorien och i hela mänsklighetens historia" så undrar man vilken planet han bott på. Tur att italienska författningsdomstolen nu river upp lagen för juridisk immunitet för honom.

Borde se Videocracy vilken dag som helst nu, efter Bananas!*.

3 kommentarer:

  1. Det är ingen nyhet att vänstermedier i bland annat Sverige försöker framställa Berlusconi och hans Italien i dålig dager.

    SvaraRadera
  2. Tro inte på det du läser i svensk media. Berlusconi sa: "Sono in assoluto il maggior perseguitato dalla magistratura nella storia degli uomini di tutto il mondo, perché ho subito più di 2500 udienze''.

    Vilket betyder: "Jag är den mest förföljda människan AV ÅKLAGARNA i mänsklighetens historia i hela världen, eftersom jag har undergått mer än 2500 förhör"

    Det är sorgligt att se hur svensk media HELA TIDEN vinklar det Berlusconi säger. Tydligen inser media behovet att ett mobboffer samtidigt som journalisterna får en egotripp av att vara med i drevet som dom hoppas fäller en folkvald politiker.

    SvaraRadera
  3. m: Se där, intressant.

    Tycker dock fortfarande han är en pajas.

    SvaraRadera